The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 1 augusti 2010

Minisemester

Nu är jag tillbaks efter en minisemester med mina döttrar. Vi åkte till Malmköping där mina föräldrar bor.
Den här helgen var det den traditionella Malmamarken, som är en marknad med Tivoli och uppträden av olika artister. Förra året var det ju Kevin Borg, som jag berättat om tidigare i min blogg. Denna gången var det flickidolen Darin.
Vi stod längst fram som vanligt, för det ville döttrarna. Ebba och Julia hade röda rosor som de skulle ge honom. Julia lyckades med det denna gången men han tog inte Ebbas. Så Ebba gav istället sin ros till vakten som förra året burit upp henne på scenen till Kevin. Han blev glad.
På lördagen var det Tivolit som lockade. Barnens Kusiner var också på besök, de hade inte setts på 1½ år.Tur med vädret hade vi. Det regnade hela vägen upp men väl där sken solen.
På hemvägen hämtade jag upp Malin i Värnamo som ska jobba hos mig nu i 14 dagar och följa med till det Danska Championatet och hjälpa mig där.
Här kommer en bild på mina föräldrars söta katt som är en Ragdoll.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar