The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

måndag 2 augusti 2010

Idag var det förfärligt mycket styngflugor och helikopterbromsar ute. jag beslutade mig för att tömköra Albatros på förmiddage, för jag hatar att rida med dessa djuren surrande omkring mig. Sedan på kvällen kl 21 så red jag istället, och det var jätteskönt. jag tog äntligen tag i ett projekt som jag inte riktigt haft tid med. Att trimma min Australiska Terrier. Det är inte lätt med fingrar som gör ont men jag lyckades med ena handen iallafall. Så nu kan man se att det är en rashund igen.
hann också med att titta till alla rosor och klippa bort utblommade rosor, man vill ju gärna de ska blomma en gång till innan sommaren är slut.
har nu anmält Donna till Sofiero och till SGVK i Hässleholm. sen blir det även Gåsautställningen för hennes del.
Ska även anmäla hennne till unghundskurs nu.
Ha en skön kväll

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar