The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 29 augusti 2010

Härlig helg med blandat väder!


Så var Bosjöklosterdagarna över. På lördagen var det bara jag och Lone som red. men först var jag inne på rasvisning med Elegido. Han skötte sig utmärkt.

Precis när vi skulle ta ut och göra iordning hästarna för ridning , öppnade sig himlen. Så det var bara att sätta sig i bilen och vänta, efter en kvart var det slut på regn och vädret blev perfekt.
Elegido var sedan helt suverän vid riduppvisningen, Passage och galopp var fantastiska, kunde även göra piruetter.

På söndagen hade vi mer otur med vädret. Jättefint när vi red fram, och precis när vi skulle in så började det regna, och Elegido avskyr regn, Han blir helt fjollig, så för mig kändes det inte lika perfekt som igår, men maken Lars sa att det var helt ok. Här är lite bilder från båda dagarna.


Maken Lars- tävlingsledare och speaker.


Lone på Vistoso


Katja på Jabonero de JC

6 kommentarer:

 1. Hola Annica, 1000 tak for at jeg fik väre med, det var en stor oplevelse, håber at jeg får mulighed for at ride med dig en anden gang. Kh Lone

  SvaraRadera
 2. Så tjusiga ni var. Vilken fläta, urfin!

  SvaraRadera
 3. Hej Annica

  Var på Bosjökloster i lördags och såg uppvisningen. Väldigt vackert och fantastiskt flätade hästmanar. Eclipse var med och följde noga varje steg hästarna tog. Mitt kritiska musiköra hade dock föredragit en eldig flamenco framför "popmusik";)
  (Blev nästan sugen på att hoppa upp i sadeln igen. Gammal hästtjej som man är.)
  Hälsar
  Jana

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du, Jana, var där, synd jag inte såg dig i "publikhavet". Tyvärr hände det som inte skulle hända i lördags. De satte på fel låt! Den första låten är förfärlig. Till söndagen spelade jag in endast de 2 jag skulle ha med, så det blev spansk musik, Jag håller med, Macarena passade inte, även om min häst verkade gilla den, han gick som en "peng"

  SvaraRadera
 5. Glemte at bed dig takke Lars for et fantastisk arrangement,ham kan vi bruge som speaker hvis vi skal holde i et arrangement en anden gang! Vistoso har hvile dag i dag men i morgen sätter vi fart på ny! Kh Lone

  SvaraRadera
 6. Ja, det krävs en bra röst, och förmåga att prata så folk lyssnar, och det kan han!

  SvaraRadera