The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

tisdag 27 juli 2010

Värmen kom tillbaks igår. Skönt, man blir så deprimerad när det är kallt. Albatros fick gå ut på tur igår, Vi jobbade med slutor i skogen, han verkar tycka det är jätte kul att jobba i skogen. Tyvärr är det ju stenhårt överallt, så det blir inte något galopparbete i terrängen nu. men en del trav i ett inte för snabbt tempo, stärker dem bara. jag har ju förut sysslat med träning av fälttävlanshästar, och när vi bodde i England var det en hel del trav på asfaltsvägar för att stärka dem och förbereda hästarna för hårt underlag på tävling.
Förberedde stallet inför sonens arbetsinsats som blir högtryckstvättning.
På eftermiddagen skulle döttrarna absolut åka till djuraffär och köpa kaningrejor.
På kvällen tog jag tag i berget av tvätt som skall strykas. Det gör man med fördel framför TV:n, hittade inget kul program dock, så det fick bli "Danska Hollywoodfruar" . Deras liv är så långt ifrån min verklighet så det är komiskt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar