The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

tisdag 10 augusti 2010

Efter några dagars jagande efter hovslagaren, som ju varit förbokad sedan 6 veckor tillbaks så kan jag äntligen pusta ut. Han som var bokad varken kom eller gick att få tag på- USELT!!! Jag fick tag på min bästa hovslagare som annars brukar var svår och han ställde upp direkt, han kom igår- kväll, och Albatros blev jättefin igen. Donna hade mått dåligt inatt. Åt alldeles för mycket från hvarna igår, hundar älskar när hovslagaren är här. Hon ville inte ens ha mat imorse. Kanske lärde hon sig en läxa då.
Nu börjar det dra ihop sig, på lördag- Jag är faktiskt riktigt nervös. Men Albatros går riktigt bra nu, så han är lugn åtminstone.
Hade beställt tid för att få nya linser idag på FM, men maken skulle på möte och måste ha bilen så jag får ändra det. Mina linser börjar bli suddiga, skulle bytt dem för 3 månader sedan egentligen. Vill gärna få det gjort före TORSDAG, för den dagen hinner jag inte mer än packa och rida, för att sedan på kvällen är det dags för födelsedagskalas igen, men denna gången är det mitt kalas så maken har lovat att göra maten. Jag ser fram emot middagen, men inte mot åldern=TANT!

6 kommentarer:

  1. Tack Lisa, fast det är på TORSDAG .

    SvaraRadera
  2. Så länge man inte ser ut som en tant, beter sig som en så spelar inte åldern nån roll. Antar att du nollar och hade jag inte vetat att äldsta barnet tog studenten hade jag gissat på trea innan nolla. Och få 20-åringar har din fysik och skulle aldrig klara dina dagar, iallafall inte under vintern.

    SvaraRadera
  3. Tack för den påminnelsen:) Det är nog som du säger, Tycker mest det låter hemskt, 50!!!!!!!!!!!!!!!

    SvaraRadera
  4. Grattis och lycka till på championatet!! Jag håller tummarna. /Malin och Brillante

    SvaraRadera