The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

onsdag 1 september 2010

Sol och värme!

Åh vilken skön dag, solen var riktigt varm.
Albatros gick åter igen riktigt bra. Efter ridningen , när han ju var uppvärmd satte jag på huvudlaget för visning vid hand. Provade ny taktik, och det var superbra. han sprang lätt och luftigt och showade en del. Han verkar nu vara helt återställd och har ingen rörelsestörning längre, efter fastrullningen i boxen, PHU!!!!!!!!!
Tvättade ännu en box idag, och fick hjälp att måla. Nu närmar sig slutet av denna procedur.
Sedan blev det Elegidos tur. Trimning stog på schemat. Övade bl.a på byten, som vi lyckades få till i båda varven:)
Lars tog med sig flickorna med deras ponnyer t Bosjökloster för att hoppträna på tävlingsbanan som stod kvar sedan helgen. jag fick sedan åka och hämta dem, då han skulle ha fler lektioner efteråt.
Sen blev det rester till middag, för någon matlagning hann jag inte med innan läxor och läggdax.
Fick mail fr. Brentinas ägare som varit och debuterat i dressyr i 2 lätta klasser. I den första gick det superbra, hon fick 1:a pris med 70%, och i den andra hade hon 63,18% och blev 3:a. Domarna älskade henne, Grattis Charlotte!
Här är en bild på Brentina när hon var 4 år och hade sitt fina föl Bailarina F , med Elegido som far.

2 kommentarer:

  1. HEJ!
    Roligt med Brentina. Hälsa hennes ägare att de gärna får komma och hälsa på Bailarina om de vill! Hon är lite större nu än på bilden;-).
    Hon är forfarande lika vacker! Faktiskt så att hon får kommentarer just för hur vacker hon är! En mkt kärvänlig och bestämd ung dam dessutom!

    SvaraRadera
  2. Ja Ingrid, de är jätteglada för sin häst, och skulle säkert komma och hälsa på hos er, och det skulle ju jag också gjort för länge sedan, ber om ursäkt för att det inte blivit gjort. Det får bli efter Strömsholm :)

    SvaraRadera