The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

tisdag 13 juli 2010

Idag var det lite svalare (27grader) och molnigt vilket gjorde att det gick att rida dagtid. tömkörde Albatros en liten stund på förmiddagen före regnet ( endast några droppar) kom. Senare på framåt kvällen red jag lite lösgörande. imorgon får jag ta han på en utetur för nu börjar han tröttna på ridbanan ( och jag med) . Elegido reds på ridbanan. jag har bestämt mig för att lära honom byten nu. jag har ju inte så stor erfarenhet av det, men jag lyckades lära min första P.R.E., Jabalon , det, så det ska nog gå bra. Vi gjorde iallafall ett rent byte idag, jag har annars svårt att få med bakbenen, men det beror helt på mig. men Elegido är ju så smart, så han listar snart ut vad jag vill att han ska göra:)
Här nedanför ser ni min första P.R.E. Han var nästintill perfekt. det enda negativa var att han inte var fertil, och det var det som gjorde att jag beslutade mig för att sälja honom. Han blev Champion på utställning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar