The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

torsdag 8 juli 2010

Regn!!

Ja, vi skulle nog behöva en rejäl dos regn, gärna på natten så gräset kan bli grönt och fint igen. Mitt bete är inte i fara, jag har mycket gräs, och de spanska damerna blir tjocka bara av att titta på det:)
Red ut Albatros på en härlig konditionsrunda idag. Skritt trav och galopp i kuperad mark i 60 minuter. Härligt tyckte både han och jag.
Nu framåt kvällen hade jag tänkt att rida Elegido, och hann inte mer än upp och skritta i 3 minuter så kommer ÖSREGNET! Var det verkligen nödvändigt, just den tiden!? Jag har ju ridhus, men jag tycker inte om att rida i ridhus, men det fick bli en liten stund där istället. Han verkar tacksam att få börja jobba igen. Nu ska jag nämligen förbereda oss på en uppvisning på Bosjökloster Hoppderby: Vi var där förra året och det var mycket lyckat. Här är lite bilder från då.





Dottern Ebba var också med

Jippie, vad kul, tycker Elegido

3 kommentarer:

  1. Kors vad stiliga ni är. När är ni på Bosjökloster så man kan komma och kolla?
    Vore kul att träffa mamma Tana ,syrran Donna och Inca hälsar Milton. Kanske tittar förbi...
    Till helgen blir det besök hos Manila med familj!!
    Häls Linn och Mille

    SvaraRadera
  2. Vad läckert manen är flätad på hästen.

    Söta bilder på Donna och Inca.

    SvaraRadera
  3. Bosjökloster är sista helgen i augusti, Linn, ni får gärna titta förbi, det vore trevligt. Hälsa Manila med familj från oss:)

    SvaraRadera