The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

lördag 16 april 2011

Albatros har blivit far igen

Ostentosa som jag sålde till Norge, har inatt fött ett fint hingstföl. De är alltså en helbror till min Malaga, det kan ju inte annat än att bli en läckerbit:)
Idag har jag tränat uppvisning med alla utom Elegido. Maestro skötte sig utmärkt och jag är så himla nöjd med hans utseende och hans mycket rastypiska rörelser. Även om han inte skulle gå bra i sin klass i Åstorp, så vet jag, med min vana att se och utvärdera unghästar, att detta blir en mycket vacker hingst när han är färdig. Som det ser ut nu blir han vit med svart man o svans. Jag hoppas det håller i sig.
Valparna mår utmärkt, väntar på att de små ögonen ska öppna sig snart.
Imorgon kommer Lone hit, och vi ska fota o filma hästarna. Så det blir en del springande imorgon också.
Kom på att det kommer bli tajt med tiden på Championatet. Maestro går i klassen innan Malaga, och de ska ha samma huvudlag vid visningen. Men de får ju helt enkelt vänta på mig då:) Lone ska hjälpa mig med unghästarna, vi har båda äkta spansk klädsel- Traje Corto- så det blir ju tjusigt.

Äldsta dottern är på IDOL audition idag, Hon har fått sjunga för en förjury idag ( det är så de gör, så skickas de som är duktiga ,vidare till den riktiga juryn. ) Hon ringde hem och var överlycklig. För de hade tyckt att hon ,som bara är 16 år och har en sån röst, måste självklart träffa juryn. Så om några dagar är det spännande igen....Men sedan får jag nog inte avslöja hur det går, tyvärr, då bryter man mot reglerna.
Ha en trevlig lördagkväll

2 kommentarer:

  1. Gud vad roligt för Elin! Duktig hon är! Lycka till med hästarna!

    SvaraRadera
  2. Nämen det har jag missat att det är en sångfågel(eller flera) i familjen.
    Oj fullt upp som vanligt hos er. Lycka till med hästarna! Och lycka till Elin! från Mille och mig. Jag hör av mig ang kommande valpbesök och när det passar er. Nä, vi ska inte ha en till nu! Milton är bara bäst! Kram från oss

    SvaraRadera