The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

tisdag 22 februari 2011

Igår hade hjälp i stallet av 2 st. Det gick snabbt då vill jag lova.Sedan kom Lone för att hämta Vistoso.
Hundarna fick en härlig långpromenad på eftermiddagen.
Idag har jag haft hjälp av dottern Elin, hon var riktigt duktig fast hon inte varit istallet på väldigt länge. Sedan kom svärmor och städae annexet , vi har haft mus invadering där tyvärr.

Om någon undrar vad det finns för mening att träna dressyr, mer än för uppvisning så kommer här ett klipp på Doma Vaquera som är mkt utbrett i spanien. Här går det inte att sitta på en tungriden häst som hänger i handen, titta och njut

3 kommentarer:

  1. 1000 tak for hjälpen med Vistoso, han har haft en herlig semester hos dig og var super tilfreds med at komme hjem til Molly,
    fantastisk med en häst som er så let,
    han kommer gerne tilbage på kollo!
    klart jeg hänger med en tur til Spanien for lidt sol, varme, tapas og naturligvis hästar!

    SvaraRadera
  2. Lone det var ett nöje att ta hand om honom.
    vad härligt, ser fram emot en Spanien resa i sommar då:)

    SvaraRadera
  3. Wow, fantastic horse and great rider :-))!!!!
    Beautiful to see, WOW!!!!
    Best wishes and greetings
    Patricia

    SvaraRadera