The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 10 oktober 2010

Så var denna hektiska vecka slut. PUST!
Red Elegido för Miguel idag. Det gick ganska bra, jag kan konstatera att lektionerna med Albatros gav mig otroligt mycket, nu har jag verkligen något att jobba vidare med under vintern. Och Elegido ska befästa sina byten, men vi är på god väg.
När jag kom hem 18.30 så tog vi in stona för natten, och lilla Penny fick börja stå i egen box över natten. Vara såg mycket lättad ut faktiskt, tänk att få äta utan att någon stör. men hon är en fantastisk mamma, aldrig en sur min mot sin fölunge. men de ska än så länge få gå ute tillsammans.
Malaga hade lite magknip när jag tog in henne, så hon fick röra på sig i ridhuset en stund, och snart kom det en stor hög. Hoppas att hela proppen är löst nu. Hon åt iallafall sitt hö så det kändes väl bra iallafall.
Lars åkte till Irland med Kunder i fredagsmorse, och jag fick reda på igår att han stannar tills onsdag, så nu ska jag kämpa med barn och allt själv några dagar. Tur jag har Ellie.
Godnatt gott folk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar