The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

tisdag 5 oktober 2010


Jag har lite svårt att hinna med bloggandet nu . Vi har nu 16 hästar på stall så det är lite pyssel:)
jag har iallafall en jätte duktig tjej, Eleonor, som är baserad hos oss och hjälper till i stallet . Hon är dessutom fantastisk med barn och ridundervisning för barn, så mina döttrar älskar att rida för henne.
Idag red jag en liten stund på Albatros, sedan fick Eleonor rida honom, det gick bra.
Elegido blev tömkörd. Ska rida han imorgon .
Om allt går i lås nu, och det är jag säker på, så är Ostentosa nu såld till Norge. Hon skall åka på lördag. Hon kommer få det jättebra. I och med det så behåller jag Vara, så hon ska förnärvarande inte säljas alltså. Tyvärr valde jag att inte betäcka henne iår, så nu får jag inga föl alls nästa år. Ostentosa är ju dräktig med Albatros så den lyckliga nya ägaren får ju 2 hästar.
På fredag börjar kursen för Miguel Barrionuevo. det blir första hand Albatros som ska ridas, men verkar han trött sista dagen så tar jag Elegido då. Det är 3 dagar alltså.Unghästarna har fått en ny kompis, en 1 årshingst, ett halvblod. Här är lite bilder från när de träffades första gången.Några av Fotona är tagna av 1 åringens ägare Inger Johnsson. och några har jag tagit.

2 kommentarer:

 1. Vilka underbara bilder!!! Blir nostalgisk när jag läser om dina hästar och allt ni gör. Jag är ju gammal hästtjej så den tiden är verkligen en härlig tid att tänka tillbaka på.

  Vi hade travhästar (3 st) innan vi skaffade Shakiro så hästintresset höll i sig även på "gamla dar".
  Om jag varit ung skulle jag sökt tjänst som stallflicka hos dig ;)

  Ha en fin dag.
  Kram Lisa

  SvaraRadera
 2. Hej Annica
  Tack för senast. Så fint han ställer upp sig när du visar Mille. Hmm konstigt.
  Åh vilka fina hästbilder du har tagit!!
  Kram från Mille(kan när jag vill) och mig

  SvaraRadera