The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

tisdag 12 oktober 2010

Härlig höstdag

Tänk om det var så här härligt höstväder ända in i november. Då kan man stå ut med den här årstiden faktiskt.
Idag hoppade jag faktiskt över ridningen helt. Var tvungen att utföra lite ärenden i lugn och ro, utan barnen, för en gång skull.
Och nu kommer beskedet som många valpspekulanter väntar på. Jag har bestämt mig för vilken hane som ska få den äran att bli pappa åt Tanas troligen sista kull.
Det blir en svart hane, med utmärkt pälskvalitet och en mycket bra exteriör med fantastiska vinklar. Den är inte så stor, vilket blir en fördel, då Tana har gett en del stora avkommor. Den har ett mycket trevligt temperament. Har gjort MH med bra resultat. Den har cert på utställning, men ställs inte ut numera då ägarna inte är intresserade. Pappan till hanen är faktiskt samma pappa som till Como un Amigo del Somni Catalá som är pappa till Tanas förra kull, nämligen Ivan Sisdits. Vilken är då hanen, jo:
Marengo Drago Canoso. Kolla in bilderna här under. Kommentera gärna:)




12 kommentarer:

  1. Det blir en mycket spännande parning tycker jag och ett mycket bra val av hane. Lycka till Annica. ÅÅåååå NU blev jag verkligen valpsugen! ;)

    SvaraRadera
  2. Kul att du bestämt dig för Drago. Han är verkligen fin och verkar ha trevligt temperament. Träffade honom i Hörby för några år sedan. Lycka till!

    Hälsar
    Jana

    SvaraRadera
  3. vad kul att ni gillar mitt val. Det ska bli så spännande. jag är ju jättesugen på en mörk tik själv, men jag kan troligen inte ha fler hundar:(

    SvaraRadera
  4. Ser trevlig ut tycker jag! Jag vet ju att du är mycket noga med ditt val vad gäller MH, HD och temperament, så det ska bli spännande att följa valparna!!

    Hälsningar Linn & Mille

    SvaraRadera
  5. Vilken goding, men jag får kanske medge att jag inte är hundspecialist precis. Men fin är han tycker jag.

    SvaraRadera
  6. Kan väl bli spännande med en svart hane. Trodde inte det fanns svarta gosar. Så insatt är jag:)
    När är det tänkt att parningen ska ske? Mvh Kristina

    SvaraRadera
  7. Så kul! När ska detta ske? Det blir säkert en riktigt fin kull valpar. Jag känner några som är ev intresserade av valpar, jag hänvisar dem till dig. Ha det gott! Kramar Clara och matte Eva

    SvaraRadera
  8. Parningen blir troligen i Januari.

    SvaraRadera
  9. Razz ser framemot att bli "storebror" till nya kennelsyskon :-)
    Matte Majzan kommer gärna å hälsar på alla söta Gos-valparna innan dem flyttar till sina familjer...men kanske inte... då måste nog en flytta till oss :-)

    SvaraRadera
  10. Really a good looking guy - top choice!
    We wish you all the very best - good luck!
    Amigo and his pack from Germany

    SvaraRadera
  11. Tack för alla positiva kommentarer om mitt val, det var ett väldigt letande innan jag träffade rätt.

    SvaraRadera