The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 20 juni 2010

Kall dag både igår och idag. Jag var och köpte lite växter o planteringsjord igår, lastade av jorden på gården och gick o rensade och grävde i rabatterna. När jag skulle hämta jorden hade mycket företagsamma hunden Donna fått för sig att hon skulle öppna ppåsen och sprida ut jorden på singeln!
Eftrmiddagen igår gick åt till att titta på den berömda bröllopet
Idag åkte jag tidigt på hundutställning med Donna. Hon blev BIR ( bara hon som var gos) satt sedan och väntade på finalen. Domaren tog förstås bara ut de vanligaste raserna, och vann gjorde en shäfer som var mycket vinglig och hade öronen på sniskan. Hmmmm!!!!!
När jag kom hem på eftermiddagen var äntligen min åkgräsklippare fixad och jag började genast klippa. Efter halva gräsmattan började det regna och inget mer gräs blev klippt .
Ikväll ska jag se filmen This is it på 3:an. Såg den på bio och tyckte mycket om den. Säga vad man vill om Michel Jackson, han var verkligen, och är väl fortfarande King of Pop.

2 kommentarer:

  1. Ja, sicket väder vi har! Men men, nu laddar vi för DK åh det skall bli sååå kul! Milles rena blanka fina päls är nu ett minne blott, men "so what" - han har haft det roligt i alla fall och man är ju vovve och ingen staty. Matte får fixa pälsen igen!! Kan man muta domaren med lite svensk falukorv tror du?

    SvaraRadera
  2. Visst blir man trött på vädret? Nu har vi i och för sig haft två dagar med sol, men molnen börjar hopa sig över oss igen.
    Gratulerar till BIR.
    Företagsam hund du har, he he.

    SvaraRadera