The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

onsdag 16 juni 2010


Malaga

Idag fick man äntligen lite värme. Red Albatros på banan och värmen hjälpte nog till för han gick riktigt bra. De spanska skönheterna går faktiskt bäst när det är varmt. Jag tror inte de trivs i vårt svenska klimat egentligen.
Barnen övertalade mig att åka med dom till ett utomhus bad. Så det gjorde vi i 2 timmar. Sedan hem för att kolla Ostentosa, ingen brunst ännu. Kollar med veterinär nästa gång de ska hit, om hon är dräktig.
Vara är ju färdigbetäckt så idag fick hon gå ut med de andra stona som går på bete, hon har ju gått ensam (med fölet) nu när hon skulle betäckas. Så nu har jag bara ett sto på stall ( Elegidos date), hon gillar inte knotten så hon står inne på natten, hon är färdigbetäckt.
Släppet gick bra, trots en ny bekantskap i hagen som hon inte sett innan.
Tana har börjat löpa, lagom till utställningen. För mig är det bara en fördel, då hon är mer sprallig, och visar sig bättre. Det blir ju värre för de som har hanar, men det finns säkert fler som löper där.
1 kommentar: