The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

lördag 12 juni 2010

Äntligen sommarlov!

Så var alla avslutningar och student fest avklarade. Allt gick bra, förutom vädret förståss. men vi har ju stort hus så man behövde inte sitta ute och frysa i ett tält iallafall. Sonen var nöjd och gästerna verkade nöjda. Jag var mycket nöjd med maten,ugnsbakad lax med massa goda tillbehör

och jag lyckades göra 4 tårtor som liknade studentmössor.

Nu ska jag helhjärtat ägna mig åt hästar och hundar. Måste rida Albatros nu för vi har bokat in min spanska tränare Miguel Barrionuevo den 2- 4 Juli. Det ska bli så kul.
Nu närmar sig Världsutställningen i Danmark, där jag ska visa Tana. Det är 17 Gos med, oj vad spännande. Undrar vilka från Sverige som ska dit förutom Tana och Milton, de flesta jag talat med ska inte dit.
Idag tar jag det ganska lugnt, behöver pusta ut lite. Hade ju önskat att man kunde ligga på altanen och solat sig lite nu när det är sommar, men jag hatar sverigevädret som endast ger oss ösregn, storm och 15 grader "varmt". Sitter nu och tittar på husannonser i Spanien och drömmer mig bort.

2 kommentarer:

  1. ser gott ut. fixade du all mat själv?kan du allt:)

    SvaraRadera
  2. ja, jag fixade maten själv, och det var riktigt gott, om jag får säga det själv.:)
    Vore Kul att veta vem du är- "anonym"

    SvaraRadera