The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

fredag 17 december 2010


Rejält med snö har vi fått nu, det var kaos i trafiken igår. har inte ridit på ett par dagar, för jag måste måla klart Ebbas rum och nu måste jag städa hela huset och baka tills imorgon, för då ska vi ha kaffekalas för en man som är en gammal vän till familjen, som fyller 99 år.
Julen närmar sig och jag har inte gjort en enda julförberedelse, inget bak inga julklappar inhandlade ingen belysning ute. Känner mig hemskt stressad, hur ska man hinna allt. Julen kan vara mysig, när allt är klart. Men jag hatar förberedelserna. Hade jag haft gott om tid så hade det kanske varit kul. och precis innan jul åker Elli hem, så då är vi ju dessutom själva i stallet. Nej, hade man kunnat välja, så hade jag rest bort istället.
Idag var jag på G tidigt. Men planerna grusades snabbt. Barnens tåg som skulle gå 7.53 var inställt, så det vara bara att sätta sig i bilen och köra till Lund. Så nu är jag 2 timmar försenad:(
Hade planer på att hinna ut m Albatros i snön, men vi får se hur det blir med det, först ska jag mocka och ställa fram foder.. Sedan är det målning och städning som gäller.
.............Några timmar senare: Jag kunde inte låta bli att rida Albatros. Orörd snö, inga klampar , stora fält att galoppera på. UNDERBART!



4 kommentarer:

  1. Aj aj det gäller nog att sätta "julstressen" i ett större perspektiv. Ibland får man nog tumma lite på alla måsten. Kanske får man köpa lite lussebullar och ljusen ute får vänta till julafton.
    Tänd massor av levande ljus inne och glöm inte att ta vara på den tid som är "nu".
    Kram från Linn som oxå har massor kvar att fixa

    SvaraRadera
  2. Bra sagt Linn :-) Ta vara på tiden å nära å kära... Julen kommer även med "köpekakor" Annica :o)
    Ha en riktigt go helg!
    Kramar

    SvaraRadera
  3. Ja Linn och Majzan, ni har så rätt. Ska tänka på dom orden. Tack

    SvaraRadera
  4. Julen börjar inte förrän på julafton. Har aldrig förstått mig på alla som börjar pynta redan 1:a advent. Nej hos mig skall allt vara nypyntat först på julafton.

    SvaraRadera