The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

onsdag 10 november 2010

I sadeln igen :)

Ja, nu har jag äntligen ridit igen efter min operation. Det kändes bra , fingret OK. Det blev Albatros som först fick lite trimmning i ridhuset och sedan skickade jag ut Eleonor på en runda ut i skogen. Albtros har för första gången blivit långhårig, så kanske jag klipper honom . Elegido har blivit förkyld tyvärr, och lagom till det kom, så har en ev spekulant till honom dykt upp. Men hon väntar gärna på att han ska bli frisk igen, hon har ingen brådska:)
Nu ska min hane "Ozzy" få dambesök igen. Denna gången är det en liten svart tik som ska paras. Det ska bli spännande. Hon kommer ner troligen i början av nästa vecka. Vilken tur att det blir då, och inte veckan efter , för då- äntligen- bär det av till Sevilla och spanska hästarnas mecka- SICAB. Jag ser verkligen fram emot den resan.
För övrigt flyter allt på. Jag hoppas snön stannar i de norra delarna nu, för jag vill inte ha snö. Jag har inte lyckats bli av med getterna ännu, är det ingen som behöver getter:) På lördag ska jag hämta mina får.
har fått mail igen från Ostentosas ägare, som är så nöjd med henne.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar