The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

onsdag 10 mars 2010

8 Veckor har gått fort


Ja då är vi inne på valparnas vecka 8. Igår fick de sitt obligatoriska bad så de ska vara rena och gosiga när de ska hem, lite bilder på blöta valpar finns här . En valp till är nu tingad och det är Que Bonito som ska åka på fredag. Imorgon åker Caramelo och på lördag blir det Don Quijote. Sitter och gör iordning all information som de nyaa ägarna ska få med sig, det är allt från matpåse till information om skötsel och en hälsning från pappan Amigo.
Nu när Brillante är kastrerad har det ringt flera stycken som är mycket intresserade av honom som ska komma hit. Så det var helt rätt att kastrera, det blir lättare för spekulanterna.


blöta trötta valpar
En nybadad Miraflores
Don Quijote


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar