The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

måndag 1 februari 2010

Snö, snö snö...och mer snö. idag var det ju varmare iallafall, men då blir det klampar under hovarna, så rida ut var inget att tänka på. Så det blev ridhuset istället.
Klippte klorna på valparna idag. tog dom när dom sov, så dom var hur mysiga som helst att pyssla med.
Åkte och köpte mer mat till Tana. Hon äter som en häst..... :) Har svårt att hålla henne i hull nu. Men valparna är desto tjockare. Jag vågar inte ge henne fri tillgång tror jag, för då hade hon ätit upp allt på en gång, och det klarar nog inte magen, men jag ska öka ytterligare nu så får vi se om det hjälper.
Idag kom hovslagaren till den som ska besiktigas, man vill ju att det ska se riktigt fint ut när veterinären kommer.
Ikväll har jag äntligen fått lite tid över för att , något sent, plocka bort julen från huset. Ja, granen har ju åkt ut för länge sedan, men julgrejorna . ...Pinsamt. men så är det när man har för mycket att göra.
Det var allt för idag.
Ida när hon var valp. Riktigt söt!Inga kommentarer:

Skicka en kommentar