The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

torsdag 5 maj 2011

Började dagen som vanligt kl 06.15, med att se till att alla 2 benta får frukost innan de ska köras till skola. Lars morgonfodrar hästarna de dagar han är hemma. Hundarna får sitt också förstås på morgonen.Valparna tar ju mer tid nu också på morgonen. Utsläpp av alla hästar och sedan började jag rida kl 09.45. Albatros var först ut. Genrep idag ju. Det innebar kandar, och att rida delar av programmet. Han gick riktigt bra så det blev bara 30 minuters ridning, varför ska man sitta längre när det inte behövs. Elegido gick också bra idag, kandar på han också. Har ikväll packat lite av det jag ska ha med. åker 3 rundor med hästarna till uppstallningen imorgon. Ingen av dem kan stå i samma trailer så vi har hyrt en till trailer. Elegido får åka med mig på lördag morgon- tidigt som sjutton, för jag ska hinna rida honom där innan tävlingen börjar.
Nu har jag bestämt namn på valparna, så här ser det ut
Hane: Lorenzo
Hane: El Torro
Hane: Romántico
Tik: Bambina
Tik: : Señorita (uttal: senjorita)
Tik: Dama de Honor (uttal finns här ) betyder :hovdam
Tik: Como un Ángel ( uttalas ungefär :Kåmo un ánskel) betyder: som en ängel
Tik: Elfina betyder Ålva

2 kommentarer:

  1. Så fina namn!! Kul när det blir nya namn som ingen haft på sin svenska Gos tidigare tycker jag.

    Lycka till nu i helgen med tävlingen!!!
    Kram Lisa

    SvaraRadera
  2. Vilka toppennamn du kommit på Annica. Så roligt för alla valpköpare.
    Lycka till i helgen nu, så ses vi väl någon sen em nästa vecka? Kram från oss

    SvaraRadera