The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 13 mars 2011

Känns som våren närmar sig


Tanas mage växer snabbt nu, och hon intar nu en vaggande gång. Hon är väldigt glad, trivs i sitt tillstånd verkar det som.
Jag har ridit ganska flitigt i veckan, både Albatros o Elegido. Var i Billinge med Elegido en dag, eftersom vi inte kan göra något annat än rida inne hos oss nu, så får man ju variera sig lite.
Lars är i Danmark i helgen, och jag har ingen hjälp i stallet så vi får se om jag hinner med ridningen idag, igår hann jag inte. I torsdagskväll slet jag mig loss från hemmet och åkte på modevisning med några väninnor, mycket trevligt, och jag kom hem med en ny jacka, skitsnygga jeans och ett halsband. Jeansen är tyvärr för långa, så jag måste hitta en sömmerska som kan hjälpa mig sy upp dom. Synd att inte min mamma bor i närheten, för hon hade kunnat hjälpa mig. Jag är nämligen inte bra på sådant.
Nu ska jag ut och dra igång med utsläpp ( det brukar ta 45 minuter) och sedan mockning , pust! I eftermiddag ska jag försöka ha tid att uppdatera hemsidor, och lägga ut annonser på mina hästar.
Ha en bra söndag, Gott folk:)

1 kommentar:

  1. Härlig bild på Tana!!! Lycka till nu med valpningen.
    Kram Lisa & Ulltottarna

    SvaraRadera