The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 28 augusti 2011

Regnet som skulle komma idag kom igår kväll istället, men då hade jag ju redan ridit, så det gjorde inget. Idag har det istället varit soligt. Elegido fick en liten promenad i skogen. Har haft några som tittat på stallplats, och de verkar intresserade.
Mina tankar har igår och idag dock mest gått till Sara på Stuteri Pepino. igår hände det mest fruktansvärda man kan tänka sig . Hon miste sin fantastiska 4 års hingst Razonado MAC på ett makabert sätt, klicka här så tror jag inte ni kan hålla tårarna tillbaks........ Jag lider med henne

2 kommentarer:

  1. Hej Annica, men så förfärligt att läsa. Du om någon vet ju hur otroligt mycket jag/vi älskar Mille och om något skulle hända honom skulle jag nog också gå under av sorg. Så jag kan verkligen känna hennes - Saras- vanmakt och förtvivlan. Kram från oss

    SvaraRadera
  2. Usch fruktansvärt att mista sin vän på det sättet (och alla andra sätt). Tårarna rann i floder när jag läste om den vackra hästens öde.

    Kram Lisa

    SvaraRadera