The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

tisdag 30 augusti 2011

RAZZ på besök
Riktigt tradigt ( som man säger i skåne) väder idag, massor med regn och lite sol emellan skurarna. Har dock suttit inne mest idag. Dagen började med ett möte hos mig, jag är med att hjälpa till att fixa lite med en hundutställning som ska vara i kristianstad d 12 nov. Mötet började 10, fast en hade missat tiden och kom 1 timme för tidigt. Och så hann jag bada både Tana och Fina idag. Så nu luktar de rent. Tana löper nu och de blir ju lite snuskiga i pälsen då.
Senare på e.m fick vi besök av Majza och Razz. Det var ett kärt återseende. Och Fina var så glad för sin halvbror. Han skötte sig exemplarisk med den lilla. Fina Razz!
Majzan hade bakat ursmaskiga äppelmuffins och Fina fick en rolig leksak. Tana kunde ju inte träffa Razz eftersom hon löpte.
Hann inte rida idag tyvärr.
Velero har iallafall fått en ny ägare nu,Han kommer få det så bra hos henne. men ska stanna hos mig 2½ vecka för kastrering . Ska även rida honom förstås fram till tisdag då han åker t kastreringen.


majzan hade bilen full av hundben, Fina har bra luktsinne
och skulle utforska detta


1 kommentar:

 1. Majzan och Razz31 augusti 2011 20:47

  Tack för att vi fick komma å hälsa på!
  Så kul att få träffa er alla :-) Speciellt Mamma Tana å Lillasyster Fina! Hoppas det inte dröjer lika länge till nästa gång.
  Kramar å Nospussar
  /Majzan å Razz

  SvaraRadera