The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 4 september 2011

Zorro på besökhar haft fullt upp som vanligt i veckan. Fick hit Lones PRE, Vistoso på pensionat en vecka då de åkt till Spanien på semester. Honom arbetar jag för hand.
Har fått ytterligare intressenter på stallplats, så snart har vi det ena stallet fullt m inackorderingar. Hoppas ju att det går som jag tänkt mig med 2 till sålda hästar inom snar framtid.
idag fick vi besök av bengt o Christina som har Hot Pot´s El Torro som ju kallas för Zorro. Åh vad söt o trevlig han är. Fina och han kände nog igen varandra, det blev bus direkt. ja Tana kände nog också igen honom, hon var riktigt glad och var med och lekte lite grann. Min kamera betedde sig dock inte som vanligt. Den var seg som tusan, och bilderna blev suddiga. Kan bero på att mycket mörka moln drog fram och gjorde himlen mörk. Så ni får hålla tillgodo med det som blev.
2 kommentarer:

  1. Tack Annika för ett trevligt besök. Det verkar som om det blev ett kärt återseende för dem alla tre och sååå roligt att se dem leka. Det var en trött och lortig hund vi kom hem med - som nu är schamponerad och fluffig i pälsen igen :o)

    SvaraRadera
  2. sa Bengt, Christina & Zorro

    SvaraRadera