The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 30 maj 2010

helgen går för fort!

Så var helgen över, jag tycker det går för fort. Maken har varit i tyskland som coach på fälttävlan, så jag har skött gården själv. Rätt så lugnt, hann med att fika med ett par väninnor i lördags, och sen hem för att ta emot ett sto till Elegido. Hann t.o.m rida mina hästar i helgen, härligt. Men nu längtar jag efter värmen! Såg delvis på Eurovision song contest, fast jag somnade i soffan och tittade med ett halvt öga. Vaknade lagom för att konstatera att rätt låt vann.
Ostentosa är färdigbetäckt med Albatros, så förhoppningsvis har vi en kopia av Malaga i magen på henne. Tänk att ingen förstår vilket värdefullt sto, avelsmässigt, Ostentosa är, som ju är till salu. Hon ger så himla fina avkommor.
Mors dag idag och min ena dotter bakade en kaka som vi åt till efterrätt.
Nu är det dags att natta hästarna

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar