The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

onsdag 7 april 2010

Min praoelev ,Malin, är jätteduktig. Stalltjänsten är klar mella 09.30 0ch 09.45 så nu hinner man med en hel del. Elegido är igångsatt och älskar att få börja jobba igen. Malin fick rida honom idag och det gick bra, han är så snäll och trevlig, hon var glad att få prova på passage för det var första gången.
Albatros skulle bara longeras. Vi väntar på hovslagaren sen 4 veckor tillbaks, så ni kan ju tänka er hur han ser ut. och jag var glad jag inte satt på idag, pga att han är så lång i hovarna så snubblade han på den plana ridbanan och föll i slowmotion , den stackarn. Varför ska det vara så svårt att få hovslagare att sköta sitt jobb och komma i tid.
Brillante som nu är såld, har jag börjat jobba med och idag har han haft sadel för 2:a gången och han är helt oberörd och jättesnäll.

2 kommentarer:

  1. Vad kul att hästarna börjar komma ingång! Nu är det bara några dagar kvar tills jag kommer ner och det ska bli jätteroligt att få träffa er alla :) Skönt att Brillante verkar vara så cool med det hela, får ju se om det håller i sig när någon ska upp på honom också ;)
    Hälsningar, Eliza

    SvaraRadera
  2. Ja, Eliza det är kul att komma igång. Det ska bli mycket trevligt att få ner dig hit, och jag hoppas att du och din hund ska trivas här. Vi ses på söndag :) /Annica

    SvaraRadera