The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

onsdag 21 april 2010

Brillante sköter sig briljant
Ja, idag satt Jennifer på Brillante . Det bekom honom inte det minsta. Helt lugn, kunde vi skritta runt. Vilket underbart temperament. Det är nåt speciellt med de Spanska hästarna. Jag ångrar inte en sekund att jag har valt att föda upp denna ras.
Tömkörde Albatros på ridbanan, samtidigt som 4 equipage, varav 3 st. var ston, red fram för att ha hopplektion för Lars. Han är helt obekymrad över att "trängas" på ridbanan.


3 kommentarer:

 1. Hej vad kul att läsa och se bilder på Brillante. Han låter ju helt underbar. Jag vill åka och hälsa på direkt och ridsugen blir man också!! Tyvärr tror jag inte jobbet skulle gilla om jag bara drog min väg./Malin

  SvaraRadera
 2. Hej, hittade bloggen!
  Han är så cool! Och jag ser ju faktiskt inte för tokigt stor ut :-) Lånade dom fina bilderna till min hemsida hoppas det är okej:-)
  Sällan man själv har kameran i hugget när man hänger där ha ha...
  //Jennifer

  SvaraRadera
 3. Hej Jennifer. det är klart du får låna bilderna. Jag ska ta nya nu när du travar honom.
  Vi ses imorgon

  SvaraRadera