The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

måndag 26 september 2011

Lite av varje.


Nu börjar badrummet bli klart, och idag kommer de och skruvar upp grejor, det blir såååå fint:)
Fina kämpar på bra på valpkursen. Jag måste skärpa mig och öva mer på kontakten hemma också. men hon har sånt jättetrevligt temperament, så jag tror det kommer bli jättebra tillslut.
I går fick hon debutera på utställning. Det kunde inte varit bättre väder, fantastisk dag. Syrran "Vilja" ( Hot Pot´s Bambina) var också där . Fina skötte sig riktigt bra med tanke på att hon aldrig gjort detta förut. och att hälsa på domaren var ju inga som helst problem. Resultatet blev, Fina blev 2:a efter sin syster, och sedan tävlade Vilja mot en hane som är 2 månader äldre, och hon vann och blev BIR, de stannade sedan till Finalen där de blev BIG 2:a. Stort Grattis Malin!
jag har nu fått några nya kort på Elagancia F som blev unghäst-sto Champion i Strömsholm för en vecka sedan. Hon har verkligen växt till sig och är nu ännu finare än i våras, då hon knep samma titel o Åstorp.
I helgen har jag varit flitig och röjt garaget , åkt med tomflaskor, gamla tidningar, och en massa urvuxna barnkläder till borskänkning. Satte sedan in en annons på ett oanvänt bubbelbadkar som vi haft i Garaget i 5 år..... ja det är inte klokt, vi gjorde ett impuls-köp en gång, och trodde vi skulle kunna ha det i badrummet. Men nu har vi insett att det inte fick plats, så 5 minuter efter att annonsen var utlagd ringde en , kom och tittade , och köpte:) Stor plats blev det i garaget.
Denna vecka ska jag till en specialist på fötter. jag har problem med hallux valgus och har nu äntligen tagit mod till mig för en ev operation. Problemet är att man ju inte kan ha riktiga skor på sig på några veckor, och troligen inte heller jobba i stallet, så jag vet inte hur det ska gå. Hade behövt hjälp i stallet den tiden, men nu är det 1 år sedan vi hade en hästskötare och det är jätte svårt att hitta någon bra.
Men här kommer lite bilder

ELEGANCIA F




HOT POT´S ELFINA "FINA"

VILJA OCH fINA

VILJA, som hade en fantastisk kontakt med matte Malin

Vilja

Kolla kontakten, ...... jag måste träna mer

Efter bedömningen fick de leka, och oj,,, vad de sprang, här är Fina



3 kommentarer:

  1. Grattis till fina resultat. Tycker verkligen om dessa svarta charmtroll. Lycka till framöver!

    SvaraRadera
  2. Grattis grattis till de fina resultaten.
    De är oerhört söta båda två!!!!
    Säger som Jana lycka till i fortsättningen med dem båda.

    SvaraRadera