The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. det är inlägg från 2010 och framåt, då hade jag hästar också, Pura Raza Espanola. Jag har inte bloggat på väldigt länge nu (2020) men har en kennelhemsida som ni hittar länk till här bredvid.
Här kan ni läsa om mig i min vardag med mina hundar.Jag har haft uppfödning av Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och nu har jag uppfödning av Yorkshireterrier , en ras som har funnits i mitt hjärta sedan jag var 15 år. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

fredag 6 januari 2012


Nu är jag riktigt trött på det här vädret. Hur mycket kan det regna egentligen. Har nog aldrig varit med om maken förut.
Jul o Nyår avlöpte lugnt o trevligt. Dottern Ebba fick en fantastisk ny ponny, som är en riktig läromästare, hennes andra ponny såldes nämligen. Hon är överlycklig.
Som ni märkt ligger jag lågt med bloggandet nu och mina unghästar har jag inte riktigt kommit i gång nu. Allt detta har sina orsaker, men så småningom kommer jag bli mer aktiv igen så ha tålamod mina vänner.

4 kommentarer:

  1. Det kan man ju kalla "en riktig" julklapp! Puss från Mille till tjejerna och mamma Tana

    SvaraRadera
  2. Grattis Ebba til din fine nye ponny, nu har vi begge to en fux! kh Lone

    SvaraRadera
  3. A very nice Christmas gift :-)))!!!
    We wish you a lot of pleasure, Ebba!!!

    Greetings and hugs to all....:-)))!!!
    Your friends from Germany
    Rainer & Patricia with Aron, Daisy, Curly and Amigo

    SvaraRadera
  4. Vilken lycka att som liten ridtjej få en sån vacker ponny! Hon måste ha varit vääääldigt snäll när tomten kom med en sån fin julklapp.
    Kram till dig från oss!

    SvaraRadera