The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

fredag 6 januari 2012


Nu är jag riktigt trött på det här vädret. Hur mycket kan det regna egentligen. Har nog aldrig varit med om maken förut.
Jul o Nyår avlöpte lugnt o trevligt. Dottern Ebba fick en fantastisk ny ponny, som är en riktig läromästare, hennes andra ponny såldes nämligen. Hon är överlycklig.
Som ni märkt ligger jag lågt med bloggandet nu och mina unghästar har jag inte riktigt kommit i gång nu. Allt detta har sina orsaker, men så småningom kommer jag bli mer aktiv igen så ha tålamod mina vänner.

4 kommentarer:

 1. Det kan man ju kalla "en riktig" julklapp! Puss från Mille till tjejerna och mamma Tana

  SvaraRadera
 2. Grattis Ebba til din fine nye ponny, nu har vi begge to en fux! kh Lone

  SvaraRadera
 3. A very nice Christmas gift :-)))!!!
  We wish you a lot of pleasure, Ebba!!!

  Greetings and hugs to all....:-)))!!!
  Your friends from Germany
  Rainer & Patricia with Aron, Daisy, Curly and Amigo

  SvaraRadera
 4. Vilken lycka att som liten ridtjej få en sån vacker ponny! Hon måste ha varit vääääldigt snäll när tomten kom med en sån fin julklapp.
  Kram till dig från oss!

  SvaraRadera