The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

söndag 17 juni 2012

Sommarlov, men var är sommaren

 Nu har vi varit på utställning igen, denna gång i Landskrona. 4 st från min kennel och 6 andra, så vi var 10) var anmälda. Det blev blandade framgångar idag. Bra kritiker fick alla, de unga hundarna behövde lite mer tid för att bli färdiga. Det var min Elfina ( Fina) , Razz ( San Ramon) , Zorro ( El Torro) och Mille ( Indiano) som var med, de 3 yngsta fick Very Good, och Mille blev BIR med Exellent förståss:) Det enda domaren tyckte som idag drog ner Finas pris till Very Good istället för Exellent, var att pälsen inte växt färdigt dock var ju, som jag redan visste, kvalitén bra. en unghund kan ju inte ha färdig växt päls.
Vi hade en trevlig dag, Ebba o Julia var med, och deras små hundar Kiwi och Ida, de passade på att öva lite på agility hindret som stog framme A:et.
Nu har barnen slutat skolan och har sommarlov. så nu får vi ju hoppas att det blir lite sommarväder.
                                          Här kan ni se Finas fina kritik:)
 Mille
 Mille
 Kiwi
 Ida
 Mille
Razz
 Mys i tältet
Christina med Zorro

1 kommentar:

  1. Tack för en trevlig dag!Härligt att träffa Majzan igen oxå med Razz. Tack för att du, Julia och Ebba hade tålamod att vänta in finalen. Även om BIS placeringarna ju redan var klara precis som jag sa. Strunt samma.
    Oj så fin kritik Fina fick. Missade det helt.
    Very good hmm?? Kram

    SvaraRadera