söndag 27 mars 2011
Soliga dagar.
Vi har haft en solig, men ganska kylig helg.Men man blir så glad när solen tittar fram. Äntligen har ridbanan blivit helt torr, så nu börjar jag imorgon, att matcha mina hästar inför Championatet. I fredags hade vi kalas för sonen som fyllde 20. Tänk vad tiden går fort, hoppas inte nästa 20 går så fort.
Mina föräldrar kom ner från Malmköping och vi hade en härlig helg. Tänkte berätta vad jag bjöd på, för det var riktigt smaskigt.
Som förrätt blev det en fräsch sallad, med blandade slladsblad, mozarella, mynta nektarin ( skulle varit persika men det fanns inte) och serranoskinka
Till huvudrätt blev det Västerbottenlax med ljummen potatissallad och romsås
Till det bjöd jag på ett mycket gott vitt vin som heter Casal di Serra, kan varmt rekommenderas
Som dessert blev det Chokladmoussetårta med Grand Manier- marinerade apelsiner
Till det serverades Madeira
Jag har tagit mer kort på Tana, mer fördelaktiga. och även katten Skrållan har fastnat på bild.
Nu börjar nedräkningen, inte många dagar kvar nu till valpisarna kommer.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Fixade du all den goda maten själv, eller har du en kock hemma?? Såg riktigt proffsigt ut!! Fina bilder på Tana, du får gärna skicka dom till mig. I morgon fyller Mille 3 år. Jag har lagt in några fina bilder på honom på min hemsida. Kram från oss
SvaraRaderaJa maten fixade jag själv :) Fina bilder på Mille :)
SvaraRaderaSåg verkligen smaskigt ut Annica!!
SvaraRaderaVilken underbar bild på Tana och Skrållan tillsammans. Ojojoj så tjock hon är nu.... nu står det inte på. Spännande!!
Kram Lisa
Vilken mat! Ser både gott och proffsigt ut!
SvaraRadera:-) Ingrid