The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

lördag 8 juni 2013

Sommar

Ja nu är vi inne i första fasen av sommar, och vädret är underbart. Ska nu njuta av sommaren så mycket jag kan. för i slutet av Juli ska jag börja jobba :) Ja, jag har fått en tjänst på Hööks som ska öppna på Nova Lund och jag är sååå glad :)
vad gäller försäljningen av min fina Gård, så går det trögt. Det är massor av gårdar till salu nu. Så vi får väl se kanske blir jag kvar ett tag till. Frustrerande, när man väl bestämt sig så vill man att det ska gå fort ju.
Nu är alla hästar ute dygnet runt, så ingen stalltjänst längre. Förutom att ge dom vatten och titta till dem i hagarna. Rider gör jag förstås, både Maestro och Ecijano.
jag har ju inte vetat vem av dem jag ska  sälja. men hastigt och lustigt kan man säga att Sara på Pepino PRE hjälpt mig välja eftersom hon ringde och frågade om Maestro var till salu och hon hade en kund. Ja, så på den vägen är det. Kunden vill köpa honom och på måndag ska han besiktigas.
Skolavslutningar hägrar. Elin har varit på bal, dock inte sin egen, men tjusig var hon,.
Elin ( till höger)

Elin med kompis Amelie

Ebba slutar 6:an och det var ett sorgligt Farväl av kompisar och lärare, nu blir det ny skola i Lund för hennes del.
Julia slutar inte förrän nästa vecka

Tog en skön hundpromenad i det vackra kvällsljuset, så det blev några hund och hästfoton


                                                  1 kommentar:

  1. Jösses så snygga döttrar du har. Men var är Julia? Fina hästar och hundar också!!
    Kram från oss

    SvaraRadera