The Ejheden Family in Flyinge

Välkommen till min blogg. Här kommer du kunna följa mig i min vardag med mina hundar.Jag föder upp Gos d´Atura Catalá som är en Katalansk Vallhund, och så småningom blir det även uppfödning av Yorkshireterrier. Här kan man läsa vad jag gör med min häst som är en P.R.E. och mina hundar. Lite om annat som händer kommer också finnas med, hoppas ni får en trevlig stund här.

torsdag 9 maj 2013

Våren är äntligen här. Underbart. Jag bestämde mig för att våga mig på att släppa ihop mina numera valacker tillsammans, de har ju haft boxarna bredvid varandra ända sedan de var hingstar, och har aldrig bråkat emellan gallren, så sagt och gjort. Och det gick jättebra. Lite mätning av vem som är störst , blev det, i 5 minuter, sen var det bara beta som gällde. Så härligt att de kan gå ihop.
Idag var det dags att , efter min operation, rida igen, oj vad jag längtat. Först ut var Ecijano, han är mycket ringrostig, efter att ha vilat i 1 månad, men snäll iallafall. Sen var det då premiärturen på min fantastiska Maestro. Åh, vad härligt. Det var som att sitta på Albatros ( hans far) fast i en mindre lättare upplaga, så snäll och så lätt att rida, direkt i form, han har ju bara varit ordentligt riden i typ 2 veckor. Vilket gudomligt temperament, och vilket fantastiskt jobb Lina har gjort. Jag är så glad. här kommer en bildbomb:                                    
Ecijano


                                    
Maestro


2 kommentarer: